Pași importanți pentru modernizarea și eficientizarea serviciilor administrative, în comuna Crucea

Iulian Tudorache, primarul comunei Crucea, a anunțat că, pe raza localității vor fi montate camere de supraveghere. În primă fază aparatele de supraveghere vor fi montate în Crucea, iar până la sfârșitul anului vor fi amplasate și în restul satelor arondate comunei.

În Crucea, au fost deja amplasate două camere inteligente cu posibilitate de identificare a numărului de înmatriculare a mașinilor și urmează alte aproximativ 20 de camere ce vor deservi zona liceului, zona de parc, căminul cultural, cladirile administrative. Primarul Iulian Tudorache are în plan să mai amplaseze alte 10 camere ce vor monitoriza zonele laterale ale localității, în scopul de a preîntâmpina aruncarea gunoaielor.

Tot în scopul modernizării și eficientizării serviciilor administrative, primarul comunei Crucea a început discuțiile cu reprezentanții City Manager, în vederea implementării serviciilor online. ,,Îmi doresc că în cel mai scurt timp să putem funcționa online la fel de bine ca și la ghișeu. Nu este un moft este o necesitate a vremurilor noastre, vom beneficia de o interfață prietenoasă cu contribuabilul iar din confortul casei și indiferent de oră, contribuabilul comunei Crucea să aibă acces la: dosarul personal, situația fiscală, plata online a taxelor și impozitelor, depunerea de documente și solicitări, precum și  emiterea de diverse adeverințe sau certificate fiscale. Aceasta etapă reprezintă normalitatea,” a subliniat Iulian Tudorache, primarul comunei Crucea.

Sursa foto: Facebook

Mai multe stiri