Primarul Iulian Soceanu anunță ce lucrări se derulează în orașul Techirghiol

În ultimii ani, stațiunea balneară Techirghiol s-a dezvoltat frumos, atrăgând foarte mulți turiști pe perioada sezonului estival și nu numai, devenind un reper important pe harta turistică și balneară a țării.

De la lună la lună, în localitate se finalizează și încep lucrări noi, ce aduc un confort sporit și calitate în viața localnicilor și a turiștilor.

Primarul Iulian Soceanu a informat ce lucrări sunt în acest moment în derulare: ,,În prezent, sunt în derulare mai multe proiecte de lucrări de infrastructură, cum ar fi înființarea sistemului de distribuție gaze; executarea lucrărilor de extindere și modernizare a rețelei de apă și canalizare; modernizare străzi – rețea stradală și trotuare;

Știu că aceste lucrări creează un disconfort, dar sunt lucrări de importanță majoră pentru creșterea calității vieții în orașul nostru.

Cu toții așteptăm să avem acces la reteaua de distribuție gaze, pentru confortul din locuințele noastre. Sunt încă destule bariere, multe birocratice, dar pe care le vom depăși și anul acesta vom avea primele locuințe racordate la rețeaua de distribuție gaze.”

Edilul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, a mai anunțat că, în acest moment, localitatea beneficiază de un sistem de alimentare cu apă și canalizare învechit, cu conducte subdimensionate sau uzate de trecerea anilor. Această situație este în curs de remediere, întrucât în cadrul programului POIM pe care RAJA Constanța îl implementează în mai multe localități din judetul nostru, orașul Techirghiol va beneficia de modernizarea rețelei de apă și canalizare a 80 de străzi. ,,Este o lucrare de anvergură, o lucrare care ne va asigura pe termen lung un sistem de apă și de canalizare solid. Tot prin proiectele implementate din fonduri europene continuăm asfaltarea unui număr de 13 străzi și amenajarea trotuarelor. Împreună cu constructorii vom face toate diligențele ca aceste lucrări să perturbe cât mai puțin traficul și confortul cetățenilor. Vă mulțumesc pentru întelegere, pentru sprijin și sunt convis că lucrările, eforturile pe care astăzi le facem, vor aduce condiții mai bune de trai pentru noi și pentru copiii nostrii.

Aceleași gânduri am și pentru turiștii care ne vizitează orașul. Lucrările de azi vor crește atractivitatea orașului nostru – stațiunea tuturor”, a mai subliniat primarul orașului Techirghiol.

 

 

Mai multe stiri