Primarul Iulian Soceanu anunță că în orașul Techirghiol se implementează cea mai mare investiție privată din ultimii 30 de ani

Administrația locală din orașul Techirghiol anunță că cea mai mare investiție privată din ultimii 30 de ani din localitate, este în implementare.

,,Un oraș se dezvoltă nu doar prin investiții publice, atragerea de fonduri europene, ci, mai ales prin investiții private. Atragerea investițiilor private a fost preocuparea majoră a Primăriei Techirghiol”, a precizat primarul Iulian Soceanu.

,,Deschiderea administrației locale către investițiile private a condus în ultima perioadă la multe discuții și proiecte ce urmează a fi implementate, proiecte care vor aduce plus valoare orașului.

Așa cum spuneam, cea mai mare investiție privată din ultimii 30 de ani a intrat în linie dreaptă. Este vorba despre construirea unui Centru de excelență și sănătate, cazare, tratament și SPA, investiție în valoare de aproximativ 20 milioane de euro. Impactul unei astfel de investiții private îl constituie în primul rând crearea de noi locuri de muncă – între 250 și 300 – de care vor beneficia în primul rând locuitorii orașului nostru,” a mai adăugat edilul orașului Techirghiol.

Noul Centru de excelență în sănătate va dispune de o bază de tratament ultramodernă, ce se va întinde pe aproximativ 4500 mp. Va cuprinde o bază hotelieră cu aproximativ 150 de camere duble și 10 apartamente ce vor putea găzdui aproximativ 333 de clienți, dar și spații de luat masa și locuri de entertainment. Complexul va avea și o parcare subterană de peste 100 de locuri. Pe lângă clădire, investitorul va amenaja spații verzi în suprafață de peste 2.000 de metri pătrați.

 

Mai multe stiri