Sursa: Facebook Ionuț Rusu

S-a demarat proiectarea în vederea reamenajării, modernizării și modificării fațadei spațiului “Galeria de Artă”.

Viceprimarul Municipiului Constanța, Ionut Rusu anunță demararea reamenajării Galeriei de Artă din strada Ștefan cel Mare.

”Scopul principal al unei galerii de artă este de a susține artiștii vizuali, de a le promova operele și de a le expune către public, colecționari, mass-media și instituții culturale. Rolul strategic al unei galerii de artă este de a susține cariera artiștilor și de a-i poziționa atât la nivel local, cât și global. Pentru a susține această misiune, este necesar un spațiu adecvat. Astfel, s-a demarat proiectarea în vederea reamenajării, modernizării și modificării fațadei spațiului “Galeria de Artă” din strada Ștefan cel Mare. Implicarea noastră nu se oprește odată cu redarea acestui spațiu artiștilor constănțeni. Vom implica bugete și energii în publicitate, în participarea la târguri, în realizarea de site-uri web și producerea de evenimente dedicate artiștilor.
Constanța, oraș cu liceu de artă, cu secție universitară dedicată artelor vizuale, cu foarte mulți artiști talentați a căror carieră trebuie susținută, trebuie să își redobândească locul binemeritat în topul orașelor culturale europene.”

Mai multe stiri