Sursă foto: Facebook Stelian Gima

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Stelian Gima în vizită de lucru la Albești

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța Stelian Gimaa fost într-o vizită de lucru în satul Coroana din comuna Albești, unde a verificat stadiul lucrărilor de asfaltare a porțiunii de 6,4 km din Drumul Județean 393 Coroana – Albești.
”Drumuri asfaltate, utilități, standard de viață ridicat. Aceste noțiuni ar trebui să reprezinte realități atât în mediul urban, cât și în mediul rural. Sunt multe trepte de urcat până ca acest lucru să se întâmple, dar cu muncă, implicare și dedicare, schimbările se văd și viața oamenilor se îmbunătățește.
La vizita de lucru pe care am facut-o în satul Coroana din comuna Albești, am verificat stadiul lucrărilor de asfaltare și am văzut cum schimbă viața oamenilor dintr-un sat faptul că pentru prima oară ! vor avea drumuri asfaltate.
Este vorba de o porțiune de 6,4 km din Drumul Județean 393 ( Coroana- Albești ) iar valoarea investiției se ridică la 15 milioane de lei, proiectul fiind realizat de Regia Autonomă de Drumuri și Poduri Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.” a declarat acesta în urma vizitei.

Mai multe stiri