Senatorul Septimiu Bourceanu, președintele Organizației Municipale PNL Constanța a fost prezent la întâlnirea cu părinții și cadrele didactice de la Grădinița Zurli din Cartierul Palas

Senatorul Septimiu Bourceanu, președintele Organizației Municipale PNL Constanța a participat la o întâlnire organizată de directorul Grădiniței Zurli și găzduită de unitatea de învățământ.
La întâlnire au fost prezenți oameni din comunitate, părinți și cadre didactice, precum și un mare susținător al unităților de învățământ din cartier, antreprenorul Marin Soare.
Discuțile au reprezentat un bun prilej pentru părinți să își prezinte provocările cu care se confruntă în viața de zi cu zi, într-un cartier care este intr-o continuă dinamică.
Un motiv de mândrie pentru comunitea locală este (re) deschiderea Grădiniței „Zurli”, ( fosta Gradiniță nr 31 ) care a beneficiat de o schimbare totală de înfățișare dar, mai ales de abordare.
Până nu demult zona era recunoscută drept cartierul cu un grad mare de abandon școlar, acum însă se simte o schimbare de optică. Grădinița a devenit sufletul comunității în cel mai pur sens. Părinții au participat la curățenie, au ajutat la montarea noul mobilier, au sprijinit cadrele didactice cu ce au putut, iar rezultatele se văd.
La fnalul aceste întâlniri, senatorul Septimiu Bourceanu s-a declarat impresionat de ceea ce a reușit să creeze comunitatea din cartierul Palas, și va menține un dialog permanent cu oamenii de aici, astfel încât să le fie alături și să îi poată spijini în transfomarea intregului cartier.

Mai multe stiri