Sursa foto: Facebook Marian Crusoveanu

”Prin Programul Național de Redresare și Reziliență, Primăria Constanța a obținut 86 de milioane de euro, o sumă uriașă pentru construirea unui CET nou, care va asigura atât agent termic, cât și energie electrică. Implementarea acestui proiect va rezolva o problemă care dăinuie de ani buni şi care atacă buzunarul și bugetul constănțenilor. ”

Deputatul PNL Constanța Marian Crușoveanu:

”De la an la an, vedem ce înseamnă o rețea de termoficare veche, ruginită și un CET blocat în negura timpului. Sistemul de termoficare a municipiului este o povară, atât pentru abonați, cât mai ales pentru bugetul Constanței.

Prin Programul Național de Redresare și Reziliență, Primăria Constanța a obținut 86 de milioane de euro, o sumă uriașă pentru construirea unui CET nou, care va asigura atât agent termic, cât și energie electrică. Implementarea acestui proiect va rezolva o problemă care dăinuie de ani buni şi care atacă buzunarul și bugetul constănțenilor.
S-a făcut un pas important pentru această investiție, respectiv s-a semnat contractul de finanțare între Primăria Constanța și Ministerul Energiei, ceea ce indică faptul că rezultatele apar atunci când există o bună colaborare între autoritățile locale și guvern. Acest proiect major este încă o dovadă că PNL este partea constănțenilor.”

Mai multe stiri