Sursă foto: dezvăluiri.ro

Administrația locală din Horia a obținut finanțare pentru mai multe proiecte

Ministrul Cseke Attila a semnat astăzi încă 58 de noi contracte finanțate prin PNRR, Componentele C5 – Valul Renovării și C10 – Fondul Local.
Comuna Horia se regăsește printre beneficiarele C10 – Fondul Local. Localitatea beneficiază de finanțare pentru construirea a două locuințe individuale cuplate C1 și C2, pe strada Principală din localitate. Valoarea totală a contractului este de 1,706,884.40 lei.
Deja un alt proiect important pentru localitate, se află într-o etapă avansată. Este vorba despre licitația pentru achiziționarea serviciilor de proiectare, asistență tehnică și execuția lucrării de asfaltare și modernizare a străzilor în comună. Străzile ce urmează să fie amenajate/modernizate au o lungime totală de 1.804,49 metri, iar lucrările vor fi realizate pe străzile Salcâmilor și Cireșului din Horia, strada Sălciilor din localitatea Cloșca și strada Dealului din Tichilești.

Valoarea totală a achiziției este de 3.092.053,66 lei, iar durata contractului este de 15 luni. Ofertele se pot depune până în data de 3 ianuarie 2023, ora 15:00, au anunțat autoritățile locale din comuna Horia.

Mai multe stiri