Sursa: Facebook Iulian Constantin Soceanu

Primăria Techirghiol a primit confirmare pentru încă trei proiecte

În ultimele zile ale acestui an, administrația locală din Techirghiol a primit confirmări pentru alte proiecte. Chiar șeful administrației publice locale a făcut anunțul: ,,Încheiem anul 2022 cu câteva vești extraordinare.
Am primit confirmările pentru aprobarea finanțării prin Programul Național de Redresare și Rezistență a două proiecte importante pentru orașul nostru. Primul proiect este ,,Reabilitare, anvelopare și consolidare imobil Primărie Oraș Techirghiol” în valoare de 6.154.981 lei. Cel de-al doilea este proiectul ,,Creșterea minorității urbane prin extinderea zonei de agrement cu pistă pentru biciclete și alee pietonală pe malul Lacului Techirghiol”. Valoarea totală a acestei investiții se ridică la 1.315.012 lei.
În același timp, vă anunț că a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru proiectul Mobilitate Urbană 2 din cadrul programului guvernamental Anghel Saligny, în valoare de 11 milioane lei. În cadrul proiectului un număr de 11 străzi și trotuarele aferente vor fi reabilitate. Este vorba despre străzile: 9 Mai, Aurel Vlaicu, Dimitrie Cantemir, Ecaterina Varga, George Enescu, Griviței, Ion Creangă, Nicolae Titulescu, Oltului, Plantelor și Rovine”, a anunțat Iulian Soceanu, primarul orașului Techirghiol.

Mai multe stiri