Sursa foto: facebook Marian Crusoveanu

Marian Crușoveanu: ”Anul 2023 va fi anul marilor investiții și al proiectelor majore pentru municipiul și județul Constanța, investiții așteptate de mulți ani pe care și eu, personal, aștept să le văd realizate.”

Deputatul de Constanța Marian Crușoveanu:

”Pentru noi, constănțenii, anul 2022 se încheie într-un mod optimist. După mulți ani, investiții capitale se vor realiza în municipiul Constanța. Nu pe hârtie, nu din vorbe, ci proiecte viabile care au deja asigurate finanțările prin Programul Național de Redresare și Reziliență.
  • Pe lângă cele peste 100 de proiecte care deja se derulează prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny și care au asigurat suportul guvernamental, alte 4 proiecte capitale vor fi realizate în municipiul Constanța:
1️⃣ Un nou CET. Constanța a fost primul municipiu, la nivel național, care a semnat contractul de finanțare cu Guvernul României. Astfel, Constanța a luat fața multor orașe mari ale României, în special Bucureștiului și Oradei;
2️⃣Corp nou de Pediatrie. Includerea pe lista proiectelor eligibile, a Spitalului ”Mama și copilul”, o realizare a Consiliului Județean;
3️⃣ Spitalul de Oncologie și Cardiologie. Proiectul Primăriei Constanța este eligibil pentru finanțare prin PNRR;
4️⃣ Construirea noului stadion. Acest proiect va fi realizat de Guvern împreună cu Primăria Constanța.
  •  Dacă ne uităm la sumele de investiții, doar pentru aceste 4 proiecte, putem observa că avem o revoluție de dezvoltare fără precedent doar în municipiul Constanța. Guvernul, împreună cu primul ministru PNL, deschid un nou capitol pentru Constanța și constănțeni, cei care vor fi beneficiarii acestor proiecte.
  • Anul 2023 va fi anul marilor investiții și al proiectelor majore pentru municipiul și județul Constanța, investiții așteptate de mulți ani pe care și eu, personal, aștept să le văd realizate.
  • Prin activitatea parlamentară, voi susține aceste proiecte, deoarece Constanța are potențialul de a fi la nivelul marilor orașe europene, astfel încât 2023 să fie anul investițiilor capitale pentru constănțeni.

Mai multe stiri