Sursa foto: Facebook Marian Crusoveanu

Constanța va avea două spitale noi

Deputatul PNL Constanța Marian Crușoveanu:

”Ministerul Sănătății a publicat lista celor 27 de spitale din România, eligibile în ceea ce privește finanțarea prin PNRR. Este apreciabil faptul că pe această listă sunt și două obiective majore din Constanța. Proiectele depuse pe domeniul sănătății de către Consiliul Județean (Spitalul ”Mama și copilul”) și Primăria Constanța (Spitalul de Oncologie și Cardiologie) sunt eligibile pentru finanțare.

  • Este timpul ca și în Constanța să vedem investiții care vor aduce un beneficiu pe termen lung tuturor locuitorilor, proiecte care vor rezolva probleme dureroase existente de ani de zile.
  • Pe lângă semnarea primului contract, la nivel național, în vederea construirii unui CET nou finanțat cu 86 de milioane de euro, prin PNRR, avem încă două investiții uriașe de finanțare, pentru constănțeni, din partea Consiliului Județean și al Primăriei.
  • Astfel, Constanța devine un exemplu la nivel național; practic avem o schimbare completă a imaginii: de la cuibul corupției din municipiu la mari investiții și proiecte valoroase pentru constănțeni.
  • Personal, sunt de părere că anul 2023 va fi anul marilor oportunități pentru România și mai ales pentru Constanța. Cu cât valorificăm mai bine aceste oportunități de finanțare, cu atât mai mult vom putea contribui la o viață mai bună pentru toți locuitorii.”

Mai multe stiri