Sursă: Facebook, Costel Armășescu

Întâlnirea primarului Costel Armășescu cu cetățenii satului Runcu a fost productivă. Vor urma, pe rând și întâlniri cu localnicii celorlalte sate arondate comunei Pantelimon

,,Astăzi(n.r) mi-am desfășurat activitatea pe raza satului Runcu— întâlniri cu cetățenii, identificarea problemelor urgente ale satului, ce avem de făcut pe termen scurt dar și în viitorul apropiat! Ce avem de făcut? În primul rând să fim mult mai atenți cu igiena și întreținerea locurilor de agrement pe care le avem în sat (parcul, terenul de fotbal), să existe o colaborare constantă și de încredere cu autoritățile locale și de ce nu..să încercăm să fim mai buni cu noi și cu semenii noștrii! Obiectivele importante pe care trebuie să le încheiem sunt în primul rând căminul cultural și sistemul de canalizare! Depunem eforturi susținute pentru realizarea lor!
Am observat cu satisfacție că antenele pentru semnal tv si internet sunt aproape gata. La finalizarea lucrării semnalul pentru cele două servicii va fi mult mai bun. Am găsit mulți oameni optimiști si pozitivi, lucru care m-a bucurat și m-a convins că trebuie să privim cu speranță în viitor“, a anunțat Costel Armășescu, primarul comunei Pantelimon.
Întâlnirile cu cetățenii vor continua în satele Nistorești și Călugăreni apoi, pe rând, în toate localitățile comunei Pantelimon.

Mai multe stiri