Sursa: Facebook Marian Crusoveanu

Marian Crușoveanu, deputat PNL Constanța face deplasări în județ, pentru a lua pulsul

,,În această perioadă fac deplasări prin localitățile din județul Constanța, încerc să aflu ce gândesc atât colegii din PNL, cât și locuitorii, astfel încât în noua sesiune parlamentară să fiu la zi cu temele locale.

În unele localități din județul Constanța avem de recuperat un decalaj imens, astfel ca, prin investiții în infrastructură, să putem aduce condițiile de viață la realitățile secolului al XXI-lea. Putem face asta! Aceste instrumente, care trebuie folosite în vederea redării românilor unei șanse la o viață mai bună în România, există. Avem Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, fondurile europene, PNRR și alte mecanisme prin care putem oferi tinerilor o speranță în această țară.
Iată că în municipiul Constanța, după mult timp, avem siguranța că se vor implementa proiecte cu finanțări uriașe care vor fi cruciale pentru locuitorii județului și nu numai. Va exista o nouă filă în istoria acestei zone deosebite a României, o nouă pagină prin care Constanța va fi din nou la acelaşi umăr cu marile orașe turistice. Cu două spitale noi, cu stadion, o sală polivalentă și CET moderne, cu un Cazinou reabilitat, orașul nostru va avea altă imagine.
Ca tânăr om politic, sper ca generația noastră să fie mai curajoasă, pentru România și pentru români.”

Mai multe stiri