Sursă: Facebook, Primăria orașului Hârșova

Administraţia locală din Hârşova a semnat contractul de finanţare pentru locuințele nZEB Plus

Administraţia locală din Hârşova a anunţat că a fost semnat contractul de finanţare a proiectului „Construire ansamblu de locuinţe nZEB Plus pentru tineri”.
Beneficiarii locuințelor, vor avea nenumărate avantaje datorate acestui tip de locuinţe.
„Ne bucurăm să vă informăm de faptul că, în cursul zilei de joi, a fost semnat contractul de finanțare a Proiectului «Construire ansamblu de locuințe nZEB Plus pentru tineri în orașul Hârșova, județ Constanța».
După cum anunțam la sfârșitul anului trecut, Primăria orașului Hârșova a depus acest proiect pentru a construi patru module de locuințe (24 de apartamente), conform unui proiect tip pus la dispoziție de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Printre dotările esențiale ale clădirilor se numără panouri solare și fotovoltaice pentru asigurarea necesarului de apă caldă și energie din surse regenerabile, anvelopă a clădirii izolată termic cu tehnologii moderne și conform celor mai noi standarde de eficiență, precum și parcări amenajate pentru autovehicule și autovehicule electrice. În perioada următoare vom demara procedurile de implementare a acestui proiect și vă vom ține la curent cu stadiul derulării acestuia”, au anunțat reprezentanţii Primăriei Hârşova.

Mai multe stiri