Sursă: Facebook, Costin Avătavului

Consilierul municipal Costin Avătavului: ,,Proiectele pe care le-am inițiat împreună cu cetățenii în ultimele luni au fost demarate”

Consilierul local municipal, PNL Constanța menține permanent legătura cu cetățenii. Periodic, consilierul stabilește întâlniri cu cetățenii, se informează asupra problemelor ce se invesc și tot împreună cu localnicii stabilește modalitatea de rezolvare:
,,Fie că se lucrează la soluționarea situației juridice a terenurilor, se realizează măsurători cadastrale sau se lucrează la proiectarea tehnică, toate aceste proiecte au fost prinse în agenda de lucru a departamentelor responabile din cadrul Primăriei.
Împreună cu domnul primar Vergil Chițac și echipa Confort Urban Constanța am făcut o vizită în teren pentru a discuta detaliile tehnice înainte de demararea primelor lucrări de reamenajare a spațiilor urbane. Parcarea de pe strada Bravilor, spațiul recreativ din zona “Marinarul” dar si refacerea mai multor trotuare din cartierul Inel 2 vor fi obiective care vor fi reabilitate în perioada următoare. Vă voi ține la curent cu evoluția lucrărilor. Toate terenurile neîngrijite din cartiere trebuie transformate in funcție de necesitățile si dorințele locuitorilor,” a comunicat Costin Avătavului, consilier local municipal PNL Constanța.

Mai multe stiri