Valu lui traian
Sursă: Facebook, Primăria Valu lui Traian.

Valu lui Traian, localitate aflată într-o permanentă dezvoltare

Situată la 16 kilometri de Constanța, comuna Valu lui Traian a primit anul trecut titlul de cea mai bogată comună din județul Constanța. Acesta este unul dintre motivele pentru care localitatea înregistrează o creștere permanentă a numărului locuitorilor. În Valu lui Traian locuiesc aproximativ 17.500 de persoane. Mulți dintre ei au ales să se mute de la oraș în comuna Valu lui Traian, tocmai pentru că aici găsesc toate condițiile necesare unui trai modern.
Apar mereu cartiere noi, care au nevoie de infrastructură iar copiii au nevoie de unități de învățământ modern. Administrația locală are mereu proiecte pregătite și încearcă să atragă în localitate orice sursă de finanțare nerambursabilă. Eficiență echipei administrative, condusă de primarul Florin Mitroi se vede în obiectivele deja finalizate dar și în numărul mare de proiecte aflate în implementare.
În prezent se lucrează la cea de-a treia școală I-VIII, comuna are patru grădinițe și un afterschool. În Valu lui Traian se află în lucru și un Complex Sportiv care va avea și un bazin de înot.

Mai multe stiri