Sursă: Facebook, Consiliul Județean Constanța

Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 393, Sectorul Arsa-DJ 391-Albești-Coroana au fost finalizate

Consiliul Județean Constanța a organizat astăzi recepția finală a lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 393, Sectorul Arsa-DJ 391-Albești-Coroana.
Evenimentul a avut loc în localitatea Arsa, în prezența președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, precum și a viceprimarului Comunei Albești, Cristian Vlad.
,,Dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii de drumuri reprezintă o condiţie obligatorie pentru stimularea economiei acestui judeţ. Din păcate, încă există localități în care, această primă condiție de dezvoltare nu este îndeplinită, care rămân izolate economic și inaccesibile turistic și cultural, tocmai din acest motiv. Localitatea Coroana, ca multe alte localități ale acestui județ, nu s-a aflat pe harta obiectivelor de investiții în infrastructură și nu a beneficiat niciodată de drumuri asfaltate. Drumul județean DJ393, ce face legătura între localitățile Coroana, Albești și Arsa era la stadiul de pământ, iar pentru prima dată, acest sector de drum a fost adus la stadiu practicabil, modern și sigur pentru locuitori și pentru toți cei care tranzitează aceste localități. Era un lucru normal, o investiție ce nu avea nevoie de prea multe analize și fundamentări, ci mai degrabă reprezenta o obligație față de cetățenii acestor localități”, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Sursă: Facebook, Consiliul Județean Constanța

Mai multe stiri