Prefectul Silviu Iulian Coșa salută reluarea rutelor interne de la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța a anunțat reluarea rutelor interne, care vor lega județul nostru de puncte importante de pe harta economică a țării. Cu ocazia acestui eveniment, prefectul Silviu Iulian Coșa a precizat: „Constanța, chiar dacă geografic nu este în centrul țării, trebuie să fie în centrul atenției și al rutelor strategice pentru transportul civil. Legăturile cu punctele importante din țară sunt dovada că este necesară o interconectare cu hub-urile de pasageri naționale, pentru că acest lucru nu va aduce decât beneficii economice, din sfera turismului, dar și a afacerilor.
De asemenea, reiterez dorința tuturor constănțenilor, cea de dezvoltare a rețelei de zboruri externe, care ne-ar permite un flux constant din afara țării, dar și pentru constănțenii care doresc să plece în Europa, de lângă casă. Avem toate elementele pentru a reuși: infrastructură, deschiderea tour-operatorilor și sprijinul autorităților. Aici, doresc să menționez implicarea necondiționată a Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, care mereu a fost un liant între aparatul public și investitori,” a concluzionat prefectul județului Constanța.

Până în punctul în care vom putea zbura din Constanța către toate colțurile Europei, cu o diversitate mai mare în ofertă, ne bucurăm de progresele făcute pentru zborurile interne, al căror impact se va observa rapid. Felicitări tuturor celor care muncesc pentru dezvoltarea Constanței: autorități, mediu de afaceri și locuitorii acestui județ.”

Mai multe stiri