Sursă: Facebook Primăria Orașului Hârșova

Proiectul ,,Modernizarea sistemului de gestionare a deșeurilor în orașul Hârșova prin construirea de insule ecologice Tip 1″ depus de administrația locală a fost aprobat

Primăria Orașului Hârșova a obținut aprobarea pentru un nou proiect. Este vorba despre „Modernizarea sistemului de gestionare a deșeurilor în orașul Hârșova prin construirea de insule ecologice Tip 1”.
,,Proiectul va consta în construirea a 7 insule ecologice supraterane, încasetate cu 5 containere de câte 1.1 metri cubi (mc) pentru toate cele cinci fracții. Acest proiect va contribui semnificativ la îmbunătățirea colectării și gestionării deșeurilor din localitate, prin suplimentarea capacităților de colectare separată și pregătirea pentru reutilizare și valorificare a deșeurilor. Primăria Orașului Hârșova face apel la responsabilitatea tuturor cetățenilor și îi îndeamnă pe aceștia să se implice activ în implementarea acestui proiect. Fiecare dintre noi poate face diferența prin colectarea separată a deșeurilor și prin respectarea normelor de mediu,” transmit reprezentanții administrației locale din orașul Hârșova.

Sursă: Facebook Primăria Orașului Hârșova

Mai multe stiri