Sâmbătă după-amiază, Organizația Femeilor Liberale – Filiala Constanța a organizat Gala Femeilor Liberale, un eveniment dedicat femeilor din întreg județul.

În cadrul galei, au fost acordate 10 premii de excelență profesională:

– Anca Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu;
– Prof. univ. dr. Marina Cap-Bun (Universitatea „Ovidius“);
– Mihaela Ichim, președintele Consiliului Director al THR Marea Neagră;
– Prof. univ. dr. Doina Tofolean, decanul Facultății de Medicină din Constanța;
– Amalia Niță, campioană europeană la box;
– Meryem Mambet, antreprenor;
– Ghiulfer Predescu, jurnalist;
– Daniela Vlădescu, managerul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța;
– Maria Magiru, directorul Muzeului de Artă Populară din Constanța;
– Prof. Anamaria Ciobotaru – directorul Colegiului Național Pedagogic Constantin Brătescu din Constanța.
🟡Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a declarat:

„Felicitări Organizației de Femei pentru pregătirea evenimentului inedit Gala Femeilor Liberale. La acest eveniment, îmi revine misiunea plăcută de a oferi colegei noastre, Anca Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu, unul dintre premii. În activitatea sa publică, a demonstrat că cel mai frumos argument în politică îl reprezintă proiectele realizate, mai ales cele prin care schimbi viața unei comunități. Îi mulțumesc pentru colaborarea strânsă, respectul și susținerea reciprocă pe care o avem încă din momentul în care am intrat în politică. Sunt mai bine de 10 ani de colaborare exemplară. Îi doresc succes în tot ce mai are de realizat pentru oamenii din comuna sa, pe care îi îndrăgește din toată inima!”

🔵Vergil Chiţac, primarul Constanței, i-a înmânat doamnei profesor Marina Cap-Bun, de la Universitatea „Ovidius“, premiul pentru rezultate notabile obținute în activitatea profesională. Edilul a declarat:

„Sunt încântat că am această ocazie de premiere. Știu că în rândul femeilor liberale s-a declanșat și competiția electorală, motiv pentru care urez succes tuturor. Nu aș fi de acord cu doamna primar Anca Belu, care spunea că politica ar fi mai mult adresată bărbaților. Cred că după performanța și prestațiile doamnei prim-ministru britanic Margaret Thatcher e greu să mai spună cineva în momentul de față că politica este apanajul bărbaților. Eu îmi doresc ca în PNL să fie mai multe femei și cred că ar fi mai mult echilibru.“

La eveniment au mai participat: președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, primari din județ, precum și senatorul Septimiu Bourceanu, deputatul Marian Crușoveanu și deputatul Mircea Banias.

Mai multe stiri