Sursă: Facebook, Primăria Constanța.

Primăria Constanta anunță că în această perioadă, în oraș sunt plantate 10.000 de panseluțe și sute de butași de trandafiri

,,Aproximativ 10.000 de panseluțe multicolore îmbogățesc spațiile pentru flori din intersecții, jardiniere și parcuri. Acestora li se adaugă alte sute de butași de trandafiri care sunt plantați zilele acestea pe spațiile verzi de pe faleza Cazino, parcul Arheologic și alte zone din oraș.
De asemenea, aproximativ 3.000 mii de fire de gard viu vor delimita și stabiliza taluzul din cartierul Faleză Nord, înlocuind gardul îmbătrânit deja. Totodată, peste 50.000 de fire de gard viu au fost și sunt distribuite în această primăvară asociațiilor de proprietari, la cererea acestora, pentru a fi plantate în preajma blocurilor și apoi îngrijite.
În paralel, continuă plantările de arbori, iar spațiile verzi beneficiază de îngrijire. Este cosită iarba și sunt îngrijite gardurile vii, se curăță taluzul, se greblează frunzele și crengile uscate, se transportă resturile vegetale, sunt măturate aleile și strânse gunoaiele”, au anunțat reprezentanții administrației locale din municipiul Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța.

 

Mai multe stiri