Sursa foto: Ziarul Amprenta

Proiectul pentru asfaltarea a 11 străzi din comuna Cuza Vodă tot mai aproape de realizare

Proiectul pentru asfaltarea a 11 străzi din comuna Cuza Vodă, în lungime totală de 2,87 km. este tot mai aproape de realizare.
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunţat că: ,,nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul privind asfaltarea a 11 străzi din Cuza Vodă, în lungime totală de 2,87 km”. Străzile propuse pentru modernizare au fost astfel selectate încât să atingă obiective de interes social cultural, cum ar fi școala, biserica, cimitir sau magazin mixt, asigurând legătura și cu drumul judeţenean DJ 222. Astfel, in proiect sunt propuse pentru modernizare: Strada Scurtă – 167 metri; Strada Trifoiului – 440 metri; Prelungirea Strada Mare – 195 metri; Strada Garofiței – 532 metri; Strada Panseluțelor – 210 metri; Strada Trandafirului – 284 metri; Strada Lalelelor 2 – 150 metri; și Strada Liniștei – 892 metri.
Valoarea totală a investiției propuse în cadrul proiectului inclusiv TVA este de 7.844.685,67 lei. Durata de execuție este de 12 luni.
În acest moment străzile sunt la nivel de piatră și sunt improprii circulației mijloacelor de transport și a locuitorilor, în condiții de siguranță și confort în special pe timp ploios.

Mai multe stiri