Primăria Municipiului Constanța împreună cu Consiliul Județean Constanța și partenerii săi derulează campania “Orașe curate – Constanța”

Campania cu premii ,,ORAȘE CURATE – CONSTANȚA”, se derulează în perioada 3-8 aprilie 2023. „Pentru o Constanță curată și civilizată, pentru o urbe verde și prietenoasă cu mediul înconjurător, trebuie să colectăm separat deșeurile și să nu mai aruncăm gunoiul la întâmplare. Colectarea separată a deșeurilor are un impact pozitiv atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra noastră, a tuturor. Protejând mediul ne protejăm pe noi înșine. Reciclarea este o acțiune simplă la îndemâna fiecăruia dintre noi. Haideți să fim responsabili astăzi pentru a putea să ne bucurăm de un viitor mai bun,” a precizat

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Pentru a scăpa de deșeurile electrice, electronice sau electrocasnice, constănțenii au la dispoziție mai multe puncte de colectare permanente dar și unele temporare, amplasate în diverse zone ale orașului.

De asemenea, în această perioadă, constănțenii beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu a deșeurilor electrice, electronice sau electrocasnice de mari dimensiuni, comanda de preluare, se poate face prin telefon. Fiecare persoană care predă deșeuri electrice de minimum 5 kg cumulate va fi înscrisă în mod automat la tombola cu premii, constând în frigider, aspirator, TV, brățări fitness, au anunțat reprezentanții administratiei locale.

 

 

Mai multe stiri