Senatorul Nicoleta Pauliuc este noul președinte al Organizației Femeilor Liberale iar Mariana Mitra-Niță de la organizația Constanța a fost aleasă în funcția de prim-vicepreședinte

Membrele PNL din întreaga țară s-au reunit vineri, la Palatul Parlamentului, în cadrul Congresului Extraordinar al Organizației Femeilor Liberale (OFL) pentru a-și desemna noua conducere. În urma votului delegatelor prezente, doamna senator Nicoleta Pauliuc a fost aleasă președinte al Organizației Femeilor Liberale.
Constanța va fi reprezentată, la nivel național, de doamna Mariana Mitra-Niță, care a fost aleasă în funcția de prim-vicepreședinte:
,,Sunt onorată să fac parte din echipa doamnei Nicoleta Pauliuc! Am convingerea că împreună vom reuși realizarea unor proiecte utile și necesare pentru societatea contemporana! De asemenea, cred în forța și determinarea femeilor din politica românească!
Mulțumesc pentru încredere și susținere conducerii PNL Constanța, precum și întregii echipe OFL Constanța!”, a declarat noul prim-vicepreședinte al Organizației Femeilor Liberale.
,,Împreună cu colegele mele din toată țara, am votat o nouă conducere a Organizației Femeilor Liberale. Doamna senator Nicoleta Pauliuc este noua președintă a Organizației Femeilor Liberale și cred că viziunea ei aduce un suflu nou în parcursul familiei femeilor liberale. Felicitări, colegei noastre de la Constanța, Mariana Mitra-Niță, care ne va reprezenta în calitate de prim-vicepreședinte al OFL precum și tuturor colegelor și prietenelor din OFL Județul Constanța,” a declarat dr. Adriana Câmpeanu, președinte OFL Filiala Constanța.
,,Un eveniment deosebit, organizat de femeile liberale, prin care acestea au ales noua conducere, în frunte cu doamna senator Nicoleta Pauliuc. Felicitări și cât mai multe succese în elaborarea de politici publice, pentru PNL și în interesul României!
Am încredere că noua echipă aleasă a OFL va continua să fie o voce puternică în plan public și va contribui cu proiecte prin care să întărim rândurile PNL. În rândurile Organizației de Femei, apreciez faptul că există competență, profesionalism, determinare, curaj, motivare, calități necesare în viața politică din România.
Din noua echipă aleasă la nivel național a Organizației de Femei, filiala PNL Constanța va fi reprezentată de cadrul universitar, Mariana Mitra-Niță, ce are funcția de prim-vicepreședinte.
Adevăratele proiecte pentru România vin din suflet. Succes, stimate doamne și domnișoare, în misiunea pe care o aveți pentru PNL, dar mai ales pentru România!”, a declarat deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Filiala Constanța.

 

Mai multe stiri