Primăria Municipiului Constanța a început acțiunile de dezinsecție

Încălzirea vremii vine și cu înmulțirea insectelor. De aceea, Primăria Municipiului Constanța a început acțiunile de dezinsecție.
În această săptămână, echipele care asigură dezinsecția împrăștie în toate cartierele orașului substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor.

Substanţa utilizată este Solfac Trio, o substanţă avizată de Ministerul Sănătăţii. Produsul este eficient împotriva unei game largi de insecte daunatoare: căpușe, țânțari, gândaci, furnici, purici, păianjeni, ploșnite, muște sau tăuni.

De asemenea, pentru a proteja și a favoriza dezvoltarea armonioasă a arborilor și arbuștilor, Primăria Municipiului Constanța continuă stropirea acestora împotriva dăunătorilor. Aceste tratamente, indispensabile pentru combaterea bolilor și dăunătorilor, se efectuează în tot orașul: parcuri, zone verzi, aliniamente stradale.

Substanța folosită, KARATE ZEON are o eficacitate mare, este deosebit de eficientă, cu efect rapid și vizibil. Are acțiune de lungă durată datorită protecției împotriva razelor UV și spălarii prin precipitații.

Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Constanța precum și circumscripțiile sanitar-veterinare trebuie să ia toate măsurile de protecție necesare (pentru familiile de albine și viermi de mătase) pentru evitarea contactului cu insecticidele.

Mai multe stiri