Sursă: Facebook, Inspectoratul Școlar Județean Constanța

La Constanța s-a desfășurat Maratonul pentru Educație antreprenorială. Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Primăria Constanța au fost parteneri ai evenimentului

La Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” Constanța, s-a desfășurat Maratonul pentru Educație antreprenorială „Your future is now”, eveniment organizat de CONAF – Constanța, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și cu Primăria Municipiului Constanța. Acesta este primul maraton de educație antreprenorială dedicat elevilor, cu participare gratuită.

La acest eveniment au participat cu planuri de afaceri 34 elevi, reuniți în 8 echipaje din 6 unități de învățământ: Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Constanța, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Constanța, Colegiul Comercial „Carol I” Constanța, Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța, Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța și Liceul Tehnologic de Electrotehnică si Telecomunicații Constanța.

Elevii care fac parte din echipele premiate sunt calificați la etapa națională a concursului, care se desfășoară în baza Pactului pentru Educație Antreprenorială semnat la nivel național de către Ministerul Educației.

Sursă: Facebook, Inspectoratul Școlar Județean Constanța

Mai multe stiri