Sursă: Facebook, Consiliul Județean Constanța.

Școala Outdoor ,,Phoenix” din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Albatros” din Constanța a fost inaugurată oficial

Copiii cu dizabilități din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Albatros” din Constanța au posibilitatea, începând de astăzi, să interacționeze într-un spațiu natural, terapeutic, construit din multiple texturi, menite să le stimuleze toate simțurile și să le îmbunătățească activitățile motorii. Toate acestea, într-o atmosferă relaxantă creată de plantele aromatice aflate în apropiere.
Proiectul este susținut de Campania Music for Autism, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Consiliul Județean Constanța.
,,Ne dorim să le oferim copiilor cu cerințe educative speciale, o viață cât mai aproape de normalitate. Să se simtă apreciați și iubiți și să poată interacționa fără teamă și fără restricții, într-un mediu optim, prietenos, chiar distractiv. Cu ajutorul acestor metode alternative de educație și cu ajutorul specialiștilor din cadrul CSEI Albatros, cu siguranță, vom reuși acest lucru!
Mulţumim membrilor trupei Cargo, ambasadori ai Campaniei Music for Autism, precum și membrilor trupei Phoenix, care au sprijinit continuu această campanie și au făcut posibil acest proiect!”, a declarat Oana Aurora Martin, Director Executiv al Direcției de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ din cadrul CJC.

Sursă: Facebook, Consiliul Județean Constanța.

Mai multe stiri