Sursă: Facebook, Consiliul Județean Constanța.

Consiliul Județean a supus dezbaterii proiectul de aprobare a participării judeţului Constanţa, în calitate de membru fondator, la înfiinţarea Asociaţiei ,,Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa”

Proiectul de hotărâre privind aprobarea participării Judeţului Constanţa, în calitate de membru fondator, la înfiinţarea Asociaţiei “Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa” a fost supus astăzi dezbaterii publice. Alături de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, la eveniment au fost prezenți, în calitate de membri fondatori ai OMD, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Constanța și ai CCINA, precum și alți factori implicați în promovarea turistică a județului Constanța.
“Importanța creării unei entități integrate pentru gestionarea dezvoltării turismului și a serviciilor în județul nostru este crucială. Această asociație înseamnă organizare și eficiență, necesitând o cooperare deschisă între autoritățile locale, mediul de afaceri și societatea civilă. Oferă oportunități reale pentru a dezvolta și pune în valoare potențialul turistic, elementele patrimoniale care definesc județul Constanța și absolut tot ceea ce are mai bun de oferit acestă regiune.
Se întrevăd prespective favorabile pentru județul nostru și am încredere că odata cu definitivarea tuturor aspectelor legale ce țin de înființarea acestei structuri asociative, în cel mai scurt timp ni se vor alătura și OMD-urile locale, aflate în curs de înființare și avizare, dar și alte entități care pot și își doresc să contribuie la promovarea județului Constanța, ca destinație turistică. Acest OMD trebuie să devină funcțional și să își atingă obiectivul pentru care a fost creat. Modul în care îl constituim în prezent și statutul după care va opera sunt elemente definitorii pentru buna funcționare a acestei structuri” a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Sursă: Facebook, Consiliul Județean Constanța.

Mai multe stiri