Sursă: Facebook, Primăria Constanța.

Primăria Constanța a inițiat elaborarea documentației de urbanism ,,Actualizare PUZ Palazu Mare”

Municipiul Constanța a inițiat elaborarea documentației de urbanism „Actualizare Plan Urbanistic Zonal Palazu Mare“. Zona studiată are o suprafață de cca. 402 ha și este delimitată de Bd. Tomis, Lacul Siutghiol, incinta RAJA și limita UAT Ovidiu.

,,În contextul demersului de informare și consultare a publicului pentru elaborarea documentației „Actualizare PUZ Palazu Mare“ municipiul Constanța, anunțăm prima întâlnire de lucru pentru duminică, 11 iunie 2023, orele 13:00 – Școala Gimnazială nr.14, Str. Dumbrăveni, Constanța, pentru a discuta problemele și nevoile cetățenilor cu privire la zona de studiu PUZ.
Scopul primei întâlniri este acela de a se face cunoscute problemele și nevoile cetățenilor, cât și eventualele propuneri ale acestora, ce vor fi cuprinse în etapa de analiză a situației existente. Această primă întâlnire face parte dintr-un proces mai amplu de elaborare participativă a documentației de urbanism. Ulterior acestei prime întâlniri, se vor organiza în lunile ce urmează focus-grupuri specializate pentru discuții cu instituțiile, mediul de afaceri, mediul asociativ (ONG-uri) și alți actori relevanți interesați. Totodată, propunerile preliminare vor fi elaborate în a doua jumătate a anului, urmând ca acestea să fie dezbătute public în 2024, conform calendarului de elaborare a documentației de urbanism,” au informat reprezentanții Primăriei Constanța.

Publicul este invitat să se înscrie liber la eveniment accesând următorului link: https://forms.gle/28QbMQEh2kAcThfY6. În vederea participării la întâlnirea de lucru este necesară prezența fizică.

Mai multe stiri