Sursă foto: Facebook, Primăria orașului Cernavoda

Administrația locală modernizează iluminatul public din orașul Cernavodă

Primăria Cernavoda a atribuit contractul pentru realizarea Documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI) din cadrul proiectul de modernizare a iluminatului public, după ce, anterior, Primăria Cernavodă lansase licitația publică pentru atribuirea contractului.

Proiectul vizează eficientizarea sistemul de iluminat public aferent unui număr de 83 de străzi și al Parcului Central al orașului Cernavodă.
Amplasamentul sistemului de iluminat public stradal se află în intravilanul oraşului Cernavoda și cuprinde 83 de străzi din localitate, de-a lungul drumurilor orășenești si trotuarelor din localitate. Terenul aferent sistemului de iluminat public dispus pe cele 83 de străzi se găsește în domeniul public al orașului. Rețeaua de iluminat public stradal este comună cu rețeaua de distribuție energie electrică, amplasată pe stâlpi din beton de tip SE4, SE11, SC 10005, SC 10001 sau SC 10002.

Contractul vizează și iluminatul public aferent Parcului Central al Orașului, în suprafață de 9.442 mp, iluminat ce se realizează prin intermediul a 39 de stâlpi ornamentali.
Investiția urmărește eficientizarea energetică a sistemului de iluminat public din orașul Cenavodă, prin modernizarea instalațiilor de iluminat la nivelul standardelor europene.
Valoarea totală a contractului de achiziție publică este de 4.074.637,93 lei cu TVA (823.975,02 euro), respectiv, 3.424.065,49 lei fără TVA.

Mai multe stiri