Sursă: Facebook Primăria Constanța.

Piața Ovidiu va găzdui Târgul de Artă și Antichități „Art & Craft Constanța Revival”

În perioada 30 iunie-27 august, Piața Ovidiu va găzdui a VIII-a ediție a Târgului de Artă și Antichități „Art & Craft Constanța Revival”.
Evenimentul se va desfășura pe aleea din partea dreaptă a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie din Constanța.

În Centrul Vechi iubitorii de artă, istorie vor fi întâmpinați de artiști din domeniul art&craft, alături de colecționari și vânzători de antichități, obiecte de artă, bijuterii vintage și bijuterii de autor, cartofilie, numismatică, machete auto, piese vestimentare tradiționale românești, creații handmade și suveniruri estivale realizate în ateliere locale.

În cadrul acestei noi ediții, organizatorul ArtAntik Gallery, cu sprijinul Primăriei Constanța, al Asociației ,,Atelierul de Proiecte” și al sponsorilor, oferă vizitatorilor posibilitatea de a participa la peste 100 de ateliere gratuite de creație artistică, educație plastică pentru copii, dar și activități recreativ-educative destinate adulților.
De asemenea, profesori de artă, artiști plastici, meșteri și artizani vor susține ateliere demonstrative de metaloplastie, pielărie, sculptură și modelaj ceramic, pictură și orfevrărie.
,,Toate atelierele vor avea loc în fiecare seară, după ora 18:00. Activitățile gratuite se vor desfășura într-un spațiu special amenajat.Evenimentul va putea fi urmărit și online pe pagina facebook Constanța Revival.

 Sursă: Facebook Primăria Constanța.

 

Mai multe stiri