Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Lucrările de reabilitare și modernizare a bulevardului 1 Mai, finanțate din fonduri europene, se desfășoară în ritm alert

Restricțiile de circulație pe bulevardul 1 Mai sunt impuse de lucrările de reabilitare și modernizare a bulevardului 1 Mai.
Persoanele care tranzitează bulevardul 1 Mai în această noapte, trebuie să știe că circulația se va desfășura cu dificultate la intersecțiile bulevardului 1 Mai cu strada Caraiman (Far) și cu străzile Theodor Burada și Prelungirea Traian (Gară). În cele două intersecții se decopertează stratul de uzură a carosabilului.

În paralel, pe timpul zilei, continuă lucrările de frezare pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la intersecția cu strada 1 Mai vechi (fostul magazin Billa) și Gară. Acestea se vor derula până vineri pe câte un sens de mers, timp în care traficul se va desfășura pe celălalt sens. Imediat ce se va finaliza decopertarea stratului de uzură vor începe lucrările de asfaltare.
,,Vă cerem scuze pentru disconfortul
creat și rugăm participanții la trafic să evite pentru câteva zile acest sector de drum, în măsura posibilităților, folosind rute alternative. Rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.
Amintim că proiectul ”Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona Bd. 1 Mai – Șoseaua Mangaliei” vizează resistematizarea infrastructurii de transport corespunzatoare celor 2 artere rutiere pentru încurajarea utilizării modurilor de transport mai prietenoase cu mediul, prin creșterea atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale, precum și adaptarea la nevoile persoanelor cu dizabilități și mobilitate redusă,” au anunțat reprezentanții Primăriei municipiului Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri