Sursă: Primăria Constanța.

Continuă reabilitarea carosabilului pe strada Corneliu Baba din cartierul Palazu Mare

Echipele Confort Urban intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Corneliu Baba, tronsonul cuprins între strada Iuliu Maniu și strada Dumbrăveni.
Lucrările vor continua pe parcursul zilei de marți, 04 iulie, instituindu-se restricții de circulație în intervalul orar 08:00-16:00, pe tronsonul unde intervin utilajele de frezare. Ca rute altenative se va putea circula pe strada Recoltei și strada Pionierilor.

,,Rugăm proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor,” precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

După finalizarea lucrărilor de asfaltare și aplicarea marcajelor rutiere, alte străzi din cartierele orașului vor intra în reabilitare.
,,Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări,” au mai transmis reprezentanții municipalității.

Sursă: Primăria Constanța.

Mai multe stiri