Sursă: Primăria Constanța

Continuă lucrările de reabilitare a tramei stradale în cartierele orașului

În cartierul Palazu Mare, se intervine asupra infrastructurii carosabile unde se asfaltează 23 de străzi.

Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Corneliu Coposu, tronsonul cuprins între strada Corneliu Baba și bulevardul Tomis, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00.

Lucrările de frezare vor continua vineri 07 iulie și pe strada Plugului, tronsonul delimitat de străzile Corneliu Baba și Recoltei. Circulația autovehiculelor va fi restricționată total pe tronsonul unde intervin utilajele de frezare, în intervalul orar 08:00-16:00. Ca rute altenative se va putea circula pe strada George Topârceanu și strada Eugen Lovinescu.

,,Rugăm proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor. După finalizarea lucrărilor de asfaltare și aplicarea marcajelor rutiere, alte străzi din cartierele orașului vor intra în reabilitare. Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Primăria Constanța

Mai multe stiri