Sursă: Facebook Primăria Constanța

Începe asfaltarea pe bulevardul 1 Mai

După finalizarea lucrărilor de frezare, începe asfaltarea bulevardului 1 Mai! În primă fază, vineri noapte, intervalul orar 21:00 și 05:00, se vor asfalta intersecțiile de la Gară și de la Far.
,,În măsura în care este posibil evitați aceste două intersecții în noaptea de vineri spre sâmbătă pentru că traficul va fi restricționat. După finalizarea acestor lucrări, de luni dimineață, de la ora 04:00 va începe asfaltarea pe bulevardul 1 Mai, sectorul cuprins între Gară și intersecția cu strada 1 Mai Vechi (fostul magazin Billa). Pe acest sector traficul este reorganizat pe 2 benzi de circulație, câte una pe fiecare sens.
Tot de luni, se va începe și frezarea carosabilului pe pasajul rutier peste calea ferată, din zona magazinului Doraly, pe câte o bandă, pe sensul de mers spre Gară.
Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum, în măsura posibilităților, folosind rute alternative. Rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook Primăria Constanța

Mai multe stiri