Sursă: Facebook Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție

Vremea caldă duce la înmulțirea considerabilă a insectelor. De aceea, Primăria Municipiului Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție.
Echipele care asigură dezinsecția împrăștie zilele acestea, în funcție de condițiile meteo, substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor în toate cartierele orașului.
Substanţa folosită este una avizată de Ministerul Sănătăţii, eficientă împotriva unei game largi de insecte daunatoare: căpușe, țânțari, gândaci, furnici, purici, păianjeni, ploșnite, muște sau tăuni. Datorită compoziției speciale, are și un efect repelent, îndepărtând și ținând departe insectele de zonele tratate.

Din punct de vedere al eficienţei aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a insectelor dăunătoare, acţiunile de dezinsecţie trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât şi pe cel privat.
,,Pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate, recomandăm tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului Constanța, să efectueze tratamente de dezinsecţie în curți, terenuri, subsoluri, blocuri etc în paralel cu acțiunile municipalității,” au informat reprezentanții Primăriei municipiului Constanța.

Sursă: Facebook Primăria Constanța

Mai multe stiri