Sursa: Facebook, Iulian Constantin Soceanu.

Administrația locală a orașului Techirghiol a finalizat încă un proiect finanțat din fonduri europene

Pavilionul administrativ al Gradinii Botanice din Techirghiol a găzduit conferința de finalizare a proiectului ,,Valorificarea potențialului balnear și turistic al lacului Techirghiol prin dezvoltarea infrastructurii tehnico – edilitare a străzii Lacului” zona Nenciu Stoian.
Prin implementarea acestui proiect au fost realizate urmatoarele obiective:
– Asfaltarea străzii Lacului pe o lungime de 1,3 km,
– Înființare trotuare pe toata lungimea străzii,
– Echiparea străzii cu rețele de apă și canalizare și două stații de pompare,
– Înființare iluminat public cu sisteme foto-voltaice,
– Dotarea străzii cu coșuri de gunoi,
– Plantarea a peste 120 platani,

,,Finalizarea proiectului duce la dezvoltarea unei noi zone turistice (zona Nenciu Stoian) in stațiunea noastră prin construirea de noi centre balneare, noi spații de cazare moderne și crearea de locuri de munca,” a transmis primarul orașului Techirghiol, Iulian Constantin Soceanu.

Valoarea proiectului finanțat din fonduri europene este de aproximativ 11 milioane de lei din care contribuția de la bugetul local este de 0,4 milioane lei.
,,Mulțumesc colegilor din Primărie și din consiliul local precum și tuturor colaboratorilor pentru finalizarea acestui proiect. Astfel Primăria Techirghiol a atras, în acest exercițiu financiar, peste 11 milioane euro, ceea ce reprezintă aproximativ 1300 euro pe cap de locuitor,” a concretizat edilul orașului Techirghiol.

Sursa: Facebook, Iulian Constantin Soceanu.

Mai multe stiri