Sursa: Facebook Bogdan Huțucă

Lucrările la Sala Polivalentă din Constanța sunt supravegheate în mod atent de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, condus de domnul Adrian-Ioan Veștea, care a venit astăzi să verifice stadiul acestora, anunță președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

Ministrul liberal, care are o bogată experiență în administrație publică și în accesarea de fonduri europene dă asigurări că va urmări atent evoluția proiectelor de investiții în infrastructură, astfel încât finalizarea lucrărilor să aibă loc în timp util.

Bogdan Huțucă a declarat:

„Investițiile în infrastructura sportivă reprezintă o prioritate importantă care va oferi posibilitatea de promovare de noi talente ale Constanței. Acest lucru va permite comunității sportive să se exprime la adevărata sa valoare, în timp ce municipiul Constanța va găzdui evenimente de talie mare, precum competiții sportive, concerte sau alte manifestări culturale și sociale.”

Tot în cursul zilei de azi urmează verificarea stadiului lucrărilor la Cazinoul Constanța, precum și participarea la evenimentul ”Arena de 10“, care va marca debutul proiectului de construire a noului stadion ”Gheorghe Hagi“ din Constanța.

Mai multe stiri