Sursa: Facebook Vergil Chițac

Primarul Constanței, Vergil Chițac, invită Guvernul și instituțiile locale să coopereze pentru noul stadion

🟡Vergil Chițac a declarat:

„Evenimentul de ieri nu a fost despre demolarea vechiului stadion, cât despre a construi împreună un lucru ce va dăinui, ce va bucura și ce va folosi generațiilor viitoare.

Acum este momentul să facem echipă din nou și să ne dăm mâna în jurul acestui proiect. Fac apel la toate instituțiile centrale, regionale și locale pentru a ne uni în jurul unui efort comun în interesul constănțenilor.

Este datoria noastră să ne mișcăm cu rapiditate, cu pricepere și cu folos, să fim eficienți, atenți și buni în ceea ce facem, astfel încât să creăm cadrul optim pentru ca lucrările să se desfășoare ireproșabil. Cred cu fermă convingere că aceasta este calea pe care o avem de parcurs și de astăzi înainte: unitatea și lucrul în echipă.

Mulțumesc încă o dată pentru cooperare, ajutor și deschidere Guvernului, domnului general Nicolae Ciucă și echipei pe care domnia sa a condus-o din poziția de prim-ministru, fostului ministru al Dezvoltării, domnul Attila Cseke, cât și domnului Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Companiei Naționale de Investiții și tuturor parteneroilor locali și regionali.

Deloc în ultimul rând, mulțumesc din suflet domnului Gică Hagi, domnilor Ciprian Marica și Gheorghe Popescu, cât și tuturor fariștilor și iubitorilor celui mai frumos club de fotbal din România pentru că demonstrează în fiecare zi că, atunci când pasiunea, viziunea, munca și unitatea se întâlnesc, imposibilul devine posibil, iar visul devine realitate.

Nerăbdător și încântat în ceea ce privește acest proiect, închei cu un proverb de sorginte africană:

<<Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergi împreună cu alții.>>”

Mai multe stiri