Sursa: Facebook Iulian Soceanu

Administrația locală din Techirghiol va înființa Structura partenerială cu rol decizional în procesul de implemenatare a Programului Operational Regional 2021-2027

Administrația locală din Techirghiol întenționează să lanseze o Structura partenerială precum și Metodologia de selecție și prioritizare a proiectelor la nivelul Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană.

,,Această structură partenerială, fără personalitate juridică, are rol decizional strategic în procesul de implemenatare a Programului Operational Regional 2021-2027, care se va reuni pe parcursul întregii perioade de programare. Structura partenerială va avea un Regulament de organizare și funcționare în care vor fi incluse atribuții care să vizeze aprobarea unei metodologii la prioritizare la nivel de Strategie Integrate de Dezvoltare Urbană.

Din această structură partenerială vor face parte reprezentanți ai administrației publice locale, reprezentanți ai altor autorități publice locale, ONG-uri, culte și parteneri din societatea civilă, cu activitate relevantă pentru domeniile vizate de instrumente teritoriale – ex. urbanism, biodiversitate, cultură/patrimoniu, turism, structură urbană/turistică, parteneri care vor fi desemnați în urma unui proces transparent de selecție.

,,Termenul de depunere a formularului de intenție este de 27.07.2023 (formularul se regasește pe site cât și la sediul primăriei).

Mai multe stiri