Sursă: Primăria Constanța

Lucrările de reabilitare a carosabilului se extind în cartierul Palazu Mare

Echipele SC Confort Urban SRL intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada Barbu Catargi, tronsonul cuprins între strada Iuliu Maniu și bulevardul Tomis. După ce a fost decopertat vechiul strat de uzură, astăzi carosabilul este recondiționat cu un nou strat de asfalt. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00. Aceleași restricții de circulație vor fi aplicate și mâine, 20 iulie, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

În paralel, se decopertează vechiul strat de uzură pe strada Henri Coandă, tronsonul cuprins între strada Barbu Catargi și bulevardul Tomis, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00.
,,Lucrările vor continua mâine pe strada Tineretului. Se vor institui aceleași restricții de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00. Ca rute alternative, se va putea circula pe străzile Liviu Rebreanu, Ionel Teodoreanu, Prelungirea Recoltei și Iuliu Maniu. Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări,” au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Primăria Constanța

Mai multe stiri