Sursă: Facebook Primăria Constanța

Constanța va găzdui, în perioada 28-30 iulie, prima ediție a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă

Ultimul weekend din luna iulie aduce un eveniment spectaculos la Constanța: SEASTREET – festival internațional de teatru de stradă, care se va desfășura timp de trei zile, între 28 și 30 iulie. Festivalul este realizat cu finanțare în principal din partea Primăriei Municipiului Constanța, dar și a Consiliului Județean Constanța (prin Teatrul de Stat Constanța, care este și producătorul executiv al evenimentului).
Șapte companii internaționale de teatru de stradă – din Franța, Columbia, Spania, Italia, România – vor prezenta spectacole de percuție, acrobație, marionete supradimensionate, dans, instalații interactive, parade, cântăreți ambulanți și altele în trei locații din Constanța. Reprezentațiile principale vor avea loc în Piața Ovidiu iar paradele se vor desfășura pe bulevardul Tomis – traseul dintre kilometrul zero al Constanței și statuia Lupa Capitolina – și pe faleza Cazinoului din Constanța. Accesul la spectacole este liber, fără nicio restricție de vârstă.
Două dintre spectacolele principale, din Piața Ovidiu, sunt create de Remue Menage, una dintre cele mai faimoase trupe de teatru stradal din Franța.

Sursă: Facebook Primăria Constanța

Mai multe stiri