Alte două străzi din cartierul Palazu Mare sunt reabilitate

Echipele SC Confort Urban SRL intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada Tineretului, tronsonul cuprins între strada Santinelei și strada Rovine. După ce a fost decopertat vechiul strat de uzură, astăzi se așterne un nou strat de asfalt de tip BA16. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00. Restricții de trafic se vor aplica și mâine, 27 iulie în intervalul orar 08:00- 16:00, când circulația autoturismelor va fi interzisă total.

În paralel, se acționează la decaparea trotuarelor și se frezează vechiul strat de uzură a carosabilului pe strada Rovine, tronsonul cuprins între strada Santinelei și strada Tineretului, traficul rutier fiind restricționat parțial până la ora 16:00. Vechiul strat de asfalt se va decoperta joi, 27 iulie și vineri 28 iulie păstrându-se restricții similare de trafic în intervalul orar 08:00 – 16:00.

,,Ca rute alternative, se va putea circula pe străzile Gheorghe Barițiu, Stefan Dărăscu, Theodor Pallady, Tache Ionescu și Santinelei. Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Mai multe stiri