Sursă: Facebook Primăria Constanța

Alte patru străzi din cartierul Palazu Mare au întrat în reabilitare

Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de decopertare a asfaltului pe strada Eugen Lovinescu, tronsonul cuprins între strada Prelungirea Recoltei și bulevardul Tomis. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00.

Restricții de trafic se vor aplica și mâine, 3 august, pe strada Lucian Blaga, unde vor avea loc lucrări de decopertare a carosabilului. Circulația autoturismelor va fi interzisă total, în intervalul orar 08:00- 16:00.

În paralel, se decapează trotuarele pe strada Recoltei, tronsonul cuprins între străzile Dumbrăveni și Islaz, și pe strada Rovine, tronsonul cuprins între străzile Sentinelei și Recoltei, traficul rutier fiind restricționat parțial până la ora 16:00.

Au fost pregătite pentru asfaltare și străzile Ion Ghica și Gheorghe Barițiu care au fost decopertate zilele trecute.

,,Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook Primăria Constanța

Mai multe stiri