Sursă: Facebook Primăria Constanța.

Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Palazu Mare

Astăzi se decopertează carosabilul pe strada Tineretului, pe tronsonul delimitat de strada Santinelei și strada Petre Dascălu, motiv pentru care circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00. Pe strada Ion Ghica, tronsonul cuprins între strada Recoltei și strada Iosif Iser, se intervine cu utilaje de asfaltare, fiind instituite aceleași restricții de trafic rutier.

Restricții de trafic se vor aplica și luni, 7 august în intervalul orar 08:00- 16:00, când circulația autoturismelor va fi interzisă total pe strada Ion Ghica.

În paralel se intervine asupra trotuarelor pe strada Recoltei, tronsonul cuprins între străzile Dumbrăveni și strada Islaz, precum și pe strada Rovine, tronsonul cuprins între strada Sentinelei și strada Recoltei, traficul rutier fiind restricționat parțial până la ora 16:00.

Lucrări de asfaltare se vor desfășura și pe străzile Lucian Blaga, Eugen Lovinescu și Gheorghe Barițiu.

,,Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.
De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook Primăria Constanța.

Mai multe stiri