Sursă: Facebook Primăria Constanța

Constanța se pregătește pentru a cincea săptămână a Stagiunii estivale a artelor spectacolului

Urmează spectacole și evenimente de neuitat. Programul cuprinde:
– miercuri, 9 august, la Teatrul de Vară Soveja, ora 21:00: GOI PUȘCĂ – O comedie plină de suflet.
– Joi, 10 august, Sala Studio, ora 21:00: JOCURI ÎN CURTEA DIN SPATE – Un spectacol despre cruzime, o radiografie a psihicului adolescentin.
– Vineri, 11 august, Teatrul de Vară Soveja, ora 21:00: COLIVIA NEBUNELOR- Un scenariu comic, ce declanșează o farsă franceză uluitoare.
– Sâmbătă, 12 august, Sala Studio Constanța, ora 21:00: NAUFRAGIAT- Este rezultatul unui efort colectiv de a aduce în lumina reflectoarelor textul lui Donald Margulies, montat în premieră în România. Piesa ne spune povestea simpaticului Louis Rougemont, care dintr-un copil foarte sensibil, crescut in puf de mama sa, ajunge un aventurier in adevaratul sens al cuvantului.
– Duminică, 13 august, Parcul Arheologic, ora 21:00: LOGODNĂ RELATIVĂ – o comedie care extrage haz și veselie din trădările căsniciei și relațiilor de iubire și mai ales din încurcăturile produse.

,,Mai multe informații despre spectacole și bilete puteți găsi pe: http://www.seas.ro/
SEAS 2023 este un adevărat regal cultural, organizat de Teatrul de Stat Constanța, cu sprijinul Primăriei Constanța,” au informat reprezentanții Primăriei municipiului Constanța.

Sursă: Facebook Primăria Constanța

Mai multe stiri