Sursă: Facebook Primăria Constanța

Publicul este invitat să completeze chestionarul ce vizează problemele specifice zonei peninsulare pentru elaborarea PUZ-ului

Publicul este invitat să completeze chestionarul ce vizează problemele specifice zonei peninsulare pentru elaborarea PUZ-ului

În contextul demersului de informare și consultare a publicului pentru elaborarea documentației de urbanism actualizare PUZ reabilitarea și revitalizarea Zonei Peninsulare a municipiului Constanța, inițiat de UAT municipiul Constanța, publicul este invitat să completeze chestionarul ce vizează problemele specifice zonei, accesând link-ul: https://forms.gle/Dj5imL9PJh1tbr7V6 .

,,Chestionarul se adresează atât locuitorilor Zonei Peninsulare, cât şi celor interesaţi de zonă. Zona de studiu aferentă PUZ Peninsulă – denumită în scopul prezentului chestionar „zona de studiu” este un teritoriu de 100 ha delimitat astfel:
– la NORD de Str. Ştefan cel Mare
– la VEST de Str. I.G.Duca
– la SUD de incinta Portului Constanţa
– la EST de Plaja Modern şi Marea Neagră.

Chestionarul se poate completa până la data de 25 august 2023.
Răspunsurile sunt anonime si vor contribui la procesul de actualizare a Planului Urbanistic Zonal Zona Peninsulară. În prezent, documentația PUZ Zona Peninsulară se află în etapa de elaborare a studiilor de fundamentare, etapă în care vor fi realizate analize aprofundate asupra situației existente din zona de studiu PUZ.
Adresa de contact pentru sugestii şi întrebări: office@agorapolis.ro ,” au informat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook Primăria Constanța

Mai multe stiri