Sursă: Primăria orașului Cernavoda

Primarul Liviu Negoiță a semnat contractul pentru dotarea unităților de învățământ din Cernavoda

Contractul de finanțare prin PNRR pentru proiectul privind ,,Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din orașul Cernavoda, județul Constanța” a fost semnat de către primarul orașului Cernavoda, în calitate de reprezentant legal al Administrației Publice Locale.
,,Toate unitățile de învățământ din orașul Cernavoda (Liceul Teoretic “Anghel Saligny“, Liceul Tehnologic “Axiopolis“, Școala Gimnazială “Mircea Eliade“, Școala Gimnazială nr. 1 și Școala Gimnaziala nr. 2) precum și grădinițele arondate acestora vor fi dotate cu echipamente IT și alte materiale didactice necesare.
Table interactive, sisteme de sunete, imprimante multifuncționale, camere pentru videoconferință, sisteme de tip desktop cu monitor, sisteme all-in-one, laptopuri, scannere documente potabile, routere wi-fi, sunt doar o parte din materialele didactice și echipamentele digitale ce urmează să ajungă în instituțiile de învățământ.
Valoarea totală a proiectului este de 5.257.605,62 lei TVA inclus și finanțarea obținută este în procent de 100% din fonduri europene nerambursabile prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI, ” a anunțat Liviu Negoiță, primarul orașului Cernavoda.

Sursă: Primăria orașului Cernavoda

Mai multe stiri