Sursă: Facebook Primăria Constanța

Continuă „Serile de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”

„Seri de Teatru și Muzică la Pontul Euxin”, ediția a V-a este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Arte.
Evenimentul se desfășoară până pe 03 Septembrie 2023, începând cu orele 21:00, în Parcul Tăbăcărie-zona Amfiteatru, Constanța. Intrarea este liberă!
Proiectul include programe artistice diverse, încurajând publicul tomitan, și nu numai, să participe, să se delecteze și să dobândească o experiență atât culturală, cât și emoțională și spirituală. Scopul evenimentului este acela de a bucura oamenii prin intermediul spectacolelor, de a le oferi o experiență unică și o atmosferă relaxantă, de a susține arta și cultura, dar și de a crea conexiuni între oameni prin intermediul acestui domeniu atât de pur, frumos și fascinant, ARTA.
,,În această seară sunteți invitați la un concert susținut de Marius Mihalache Band & Nico, intitulat „LUME, LUME…”. De asemenea, sunteți așteptați și în celelate seri, care vor continua la Constanța cu spectacole frumoase și cu voie bună:
-Vineri, 25 august 2023, FF Theatre din București prezintă spectacolul „EXTREM”, un spectacol unicat și inovator care va schimba felul în care teatrul există în timpurile noastre.
-Sămbătă, 26 august 2023, veți avea ocazia să vă delectați la un Concert de Muzică Pop.
– Duminică, 27 august 2023, vă invităm la spectacolul „YOM KIPPUR”, o producție UNATC „I. L. Caragiale”.
-În data de 01 septembrie 2023, Trupa Ad Astra din Constanța vă prezintă spectacolul „FII CUMINTE, CRISTOFOR!!”, o comedie apetisantă.
-În data de 02 septembrie, FF Theatre din București vă prezintă spectacolul „FUNERALII FERICITE”.
-În data de 03 septembrie, Teatru Roșu din București vă invită să urmăriți comedia „Despărțiți din dragoste”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook Primăria Constanța

Mai multe stiri