Sursă: Facebook Viorel Ionescu

Cu finanțare PNRR, unitățile de învățământ preuniversitar din Hârșova vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale

La începutul lunii august, primarul Viorel Ionescu a semnat contractul pentru ,,Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din Orașul Hârșova”, cu codul F-PNRR-Dotari-2023-6663, prin care toate unitățile de învățământ de pe raza UAT Hârșova vor beneficia de dotări de ultimă generație. Valoarea proiectului este de 4.450.255,73 lei iar contribuția bugetului local este de zero lei.
,,Sperăm să le folosească mult și bine! La Hârșova educația este o prioritate, căci fără educație nu avem viitor, iar fără generații performante, nu vom avea dezvoltare. Astăzi, tehnica ne creează alte perspective, alte orizonturi, pe care dorim să le oferim copiilor noștri.
Harșova are copii deosebiți, cu rezultate remarcabile și cu drag de școală și de carte. Ne bucură și ne dorim să fie cât mai mulți și de aceea, ne preocupăm să le asigurăm condiții cât mai atractive și performante în școli,” a declarat Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova.

Sursă: Facebook Viorel Ionescu

 

Mai multe stiri